SA-podden

Det tok ikke lang tid før det klikket for «Bingen» i SA-podden

April 11, 2022
Sarpsborg 08 scoret etter 31 sekunder mot kristiansund. Omtrent like lang tid tok det før Bjørn Inge Nilsen klikket i SA-podden.
 
Da var det selvfølgelig den begredelige andreomgangen mot KBK - og ikke de første glimrende 45 minuttene - som var tema. «Bingen» Nilsen er direkte forbannet over hvordan Sarpsborg 08 framsto etter hvilen på Kristiansund stadion.
- Det ligner absolutt ingenting. Og veldig mye handler om at vi ikke har gjort en god nok jobb før sesongen og sørget for at vi har en sterk nok tropp, rent kvalitetsmessig, mener han.
 
Beste noensinne?
 
Ellers var både Nilsen, Øistein Veberg, Svend Rene Nygaard og programleder Petter Kalnes skjønt enig om at den førsteomgangen Sarpsborg 08 spilte var fantastisk god.
- Den savner kanskje sidestykke i klubbens korte historie, tror Veberg.
- For noen kombinasjoner. Og for en bevegelse. Tenk hvor bra det kan bli når man virkelig får det til å stemme over to omganger, sier Svend Rene Nygaard.
 
Fokus på afrikanerne
 
I SA-poddens overtid ble det fokusert på Sarpsborg 08s mange afrikanske spillere denne gang.
- Tidligere har spillere som Krepin Diatta og Ismaila Coulibaly vært solskinnshistorier, men de som er i klubben i dag har en lang vei å gå før de spiller på eliteserielaget og eventuelt blir salgsobjekter, slår Svend Rene Nygaard fast i SA-podden.

 

Podbean App

Play this podcast on Podbean App